Menu

Over De Smaak Van...

De Smaak Van... is meer dan een cateraar. Wij zijn een creatief cateraar, karakteristieke kookworkshopstudio, culinaire cadeau- en eetwinkel en full-service partyplanner in één.

Wij leveren niet alleen producten. De Smaak Van neemt ook graag de organisatie van uw hele (bedrijfs)feest op zich. Zo verloopt uw privé- of bedrijfsevenement gegarandeerd smaakvol.


Italiaanse inspiratie

Bij De Smaak Van.... gaat liefde voor eten en drinken écht door de maag. Eigenaren Jeroen en Heidi Bos delen hun hartstocht voor het Italiaanse La Dolce Vita. Drie keer per jaar rijden ze naar Italië voor nieuwe kookinspiratie en kopen ze heerlijke, authentieke seizoensproducten in.
Het creatieve brein achter De Smaak Van... is Jeroen. Vanaf zijn 14e zit hij in het vak. Met aanstelijk enthousiasme bekokstooft Jeroen keer op keer inspirerende gerechten. Het grootste compliment voor hem is ‘Jeroen, je hebt ons weer aangenaam verrast’.
Heidi is de rechterhand van Jeroen. Ze is een rasechte regelneef, zorgt dat De Smaak Van... altijd haar afspraken nakomt en alles op rolletjes loopt. Want afspraak = afspraak.
Persoonlijk en puur

De Smaak Van... staat voor pure smaak, ambachtelijk vakmanschap en sterk seizoensgerichte producten. Met de persoonlijke aanpak van ons kleinschalige team garanderen we een authentieke smaakbelevenis.


Contact opnemen?

Wilt u eens ongedwongen kennismaken met ons team? Kom eens langs in onze winkel en proef de sfeer bij De Smaak Van... of neem contact met ons op.

Direct contact opnemen
06 417 485 24