Menu

Smaakvolle catering

Als u zoekt naar een creatieve cateraar die u en uw gasten een unieke smaakbeleving bezorgt, is De Smaak Van... de partner voor uw privé- of bedrijfsfeest.
Liefde voor goed eten en drinken staat centraal bij De Smaak Van... Dat ziet u terug in ons cateringaanbod. Laat u meenemen op een smaakvolle wereldreis. We bieden vertrouwde zaken als een hapjesschaal voor een verjaardag, maar ook een zevengangendiner van hoog culinair niveau.

Koken op grote hoogte..

Chef Jeroen doorliep verschillende stages in binnen- en buitenland. Hij werkte met chef- kok Gianlucca Zanetta, bekend van o.a. Jamie Magazine en de Slow Food beweging. Maar ook vond Jeroen zijn weg in de prachtige omgeving van een tophotel in de bergen van Zuid-Tirol; in de jaren ‘80 het decor voor de James Bond-film ‘For Your Eyes Only’.

Het viertalige keukenteam sprak daar zonder woorden de taal van ambacht en liefde voor eten. Niet praten, maar doen en zien wat GaultMillau Chef Massimo voor ogen had met zijn culinaire creaties. Nog steeds vormt deze ervaring een grote inspiratiebron voor Jeroen.
Full-service cateraar

Bij De Smaak Van... stopt de service niet bij het puur leveren van eten en drinken. Ook de volledige organisatie van uw zakelijke of particuliere evenement is in goede handen bij ons.
Als geen ander begrijpen we dat het feest pas compleet is wanneer het culinaire gedeelte past bij de totale uitstraling van het evenement. Een gastvrije glimlach van de bediening, een passende presentatie van uw bedrijf of organisatie. Details die u en uw gasten een onvergetelijk event bezorgen.
Of u nu een bedrijfsborrel geeft voor uw klanten of verjaardagsfeest voor een 80-jarige oma. De Smaak Van... staat garant voor een creatieve oplossing die past bij uw smaak, wensen en budget.

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over onze cateringdiensten? Neem dan nu contact op.

Direct contact opnemen
06 417 485 24